YES! KERJA UDAH SIAP


Hey guys,I'm back.Lama betul tak menulis (tak sampai seminggu pun padahal),so today nak story sikit pasal 1 kerja aku yang dah siap.HAHA.Kerja yang dah siap pun nak bagitahu ke ? Lantak ah aku nak tulis apa sebab ni blog aku.

TAK,BUKAN,SEBENARNYA...

Ok sebenarnya aku nak tulis pasal previous post aku yang pasal yang sport,futsal tu apa tah .Aku tulis benda tu just for my science computer assignment which is creating a blog and write about topic either sport ,family and satu lagi aku tak ingat apa tah.Actually aku malas nak buat blog baru,then aku just create some entries to fully fill the criteria and korang boleh usha kat bawah ni:

1.TORCH RUN KL @ SELANGOR [KUALA LANGAT] (MESTI BACA YANG NI AKU TULIS SENDIRI)
2.ORIGIN OF FUTSAL
3.RULES OF FUTSAL
4.EQUIPMENT FOR FUTSAL
5.9 STEP TO PLAY FUTSAL

ALANG-ALANG MENYELUK PEKASAM BIARLAH KEPANGKAL LENGAN
At least boleh lah jugak tambah isi blog aku instead of just writing on my own hihi :)
FYI,entri first tu je aku tulis,yang lain aku copy from website and wikipedia.Don't worry sebab aku dah nyatakan sumber.



BTW,life aku sekarang agak memenatkan,aku menaip pun sebab ni malam hujung minggu T_T
but still got a lot of work and assignment y'all.Tapi takpe aku akan tabah untuk menjalani kehidupan dan liku sebagai seorang pelajar matriks untuk mendapatkan result yang cemerlang dan dapat mengembirakan hati ibubapa.Belajar kat mana-mana pun mesti ada susah dan senang kan? Aku harap korang berbaik hati untuk doakan kejayaan aku di matriks ni

"SAYA MENDOAKAN AMAR MENDAPAT PNGK 4.0 DAN BERJAYA MELANJUTKAN PELAJARAN KE RESEARCH UNIVERSITI"

Amin amin ya rabbal alamin,semoga urusan aku dipermudahkan.Aku rasa entri kali ni sampai sini je kot,sebab sekarang dah lewat and esok ada kelas tambahan lagi.Good night every one,and i hope everyone will achieve their dreams ambition.


YES! KERJA UDAH SIAP YES! KERJA UDAH SIAP Reviewed by Amar Razali on August 05, 2017 Rating: 5

14 comments:

  1. Wah.. Good target! Semoga berjaya!Aamiin

    Ada x sesiapa yang ada masalah Hb rendah? Jom semak 10 Makanan Naikkan Hb

    ReplyDelete
  2. Enjoy your matric life. Seriously bestttt. And wish you all the best!

    ReplyDelete
  3. Good luck. Wish u all the best. :D

    ReplyDelete
  4. wahhh... boleh tu nanti... chaiyukkkk...

    ReplyDelete
  5. wahhh.. boleh tu nanti... chaiyukkkk... 4.0

    ReplyDelete
  6. jarang update pun takpe asalkan score study. Matriks quite tough sebab masa singkat kan? Good luck ea :D

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya beraktiviti.mcm tu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.